• 03.07.2018 | Ngjarje

  Kampi Veror Rinor i Pestë për “Perspektiva Socialdemokrate – Të Rinjtë në Evropën Juglindore”

  Temat: Programe rajonale

   

  Më tepër se pesëdhjetë të rinj nga rajoni kanë marrë pjesë këtë vit në Kampin Veror Rinor në temën “Perspektivat...


  më shumë informacion
 • 29.06.2018 | Ngjarje

  Youth Summer Camp - Reportazh

  " Together in Europe"


  më shumë informacion
 • 01.06.2018 | Ngjarje

  Raporti Narrativ mbi Kongresin e të Rinjve të Kosovës


  më shumë informacion

Friedrich-Ebert-Stiftung 
Kosovo

Rr. Pashko Vasa 23
10000 Prishtinë
Republika e Kosovës

+381 (0) 38221 108 / 109
info(at)fes-kosovo.org


Democracy and Political Dialogue
Temë

Democracy and Political Dialogue

As a political foundation, we follow the values of social democracy.
më shumë informacion

Arsimi dhe Zhvillimi Ekonomik
Temë

Arsimi dhe Zhvillimi Ekonomik

Demokracia ka nevojë për zhvillim ekonomik dhe qëndrueshmëri njësoj si gjithë qytetarët që kanë nevojë për drejtësi dhe mundësi të barabarta, të gjitha këto të bazuara në kontekstin e sigurtë social.
më shumë informacion

Shteti i Mirëqenies Sociale
Temë

Shteti i Mirëqenies Sociale

Një shtet funksional i mirëqenies në të cilin qytetarët mund të ndjejnë se shteti u ofron atyre një rrjetë sigurie është në qendër të vlerave social demokratike dhe e përbën bazën për një demokraci stabile.
më shumë informacion

Akademia Politike

Akademia Politike

Akademia Politike e Friedrich-Ebert-Stiftung (FES) kombinon arsimin politik dhe trajnimin praktik në një numër disiplinash. më shumë informacion

Aktivitetet Rajonale

Aktivitetet Rajonale

Përveç punës sonë në Kosovë, ne jemi të përfshirë edhe në aktivitetet e koordinuara në nivel rajonal. më shumë informacion


FES Online revista

IPG Journal

IPG Journal

IPG-Journal është një platformë debatesh e FES për politikën ndërkombëtare dhe evropiane. më shumë informacion

FES Connect

FES Connect

Duke bashkuar njerëzit, në frymën e demokracisë sociale, ne ndajmë burime informacioni në gjuhën angleze nga rrjeti gjerman dhe ai ndërkombëtar të Fondacionit-Friedrich-Ebert. më shumë informacion


FES interaktive

Kthehu në fillim