Ngjarje

 • Foto: FES Kosovo

Lajmet dhe Ngjarjet

16.05.2018 | Ngjarje, Publikimet

Komunikatë për Media

“Barazia ka rëndësi!”

Friedrich-Ebert-Stiftung, së bashku me Center for Social Research Analitika, prezentojnë një raport për pabarazinë në Evropën...


më shumë

Wednesday, 23.05.18 to Wednesday, 23.05.18 - Hotel Emerald | Ngjarje

KONGRESI NACIONAL - KOSOVA QË NE DUAM

Siguri Sociale – Zhvillim Ekonomik – Punë dhe Jetë të Dinjitetshme


më shumë

Thursday, 10.05.18 to Friday, 11.05.18 - Muzeu i Prishtinës | Ngjarje

Kongresi i të Rinjëve

FTESË


më shumë

Tuesday, 01.05.18 to Thursday, 03.05.18 - Prishtinë | Event, Ngjarje

THE BALL 2018

Friedrich Ebert Stiftung zyra në Prishtinë, Kosovë, Spirit of Football (SoF) , Cross Cultural Project Association (CCPA) dhe Federata e Futbollit të...


më shumë

Thursday, 07.12.17 to Friday, 08.12.17 | Ngjarje

Forumi i Shoqërisë Civile Prishtinë

FShC Prishtinë është mbajtur më 7- 8 dhjetor 2017 në Prishtinë, Kosovë, duke tubuar anëtarë të shoqërisë civile nga i gjithë rajoni për të diskutuar...


më shumë

Thursday, 12.10.17 to Thursday, 02.11.17 - Prishtinë | Ngjarje

Punësimi i grave dhe siguria e punës – Diskutim në Forum

Kosova aktualisht vuan nga një shkallë jashtëzakonisht e lartë e papunësisë, veçanërisht në mesin e grave.


më shumë

Friday, 06.10.17 | Ngjarje

Të merresh me të kaluarën – Historia e Lëvizjeve Shoqërore në Kosovë – vitet 90-të

Në Ballkanin Perëndimor, çështja e marrjes me të kaluarën është një proces që ende ngulfatet nga kriza politike.


më shumë

Friedrich-Ebert-Stiftung 
Kosovo

Rr. Pashko Vasa 23
10000 Prishtinë
Republika e Kosovës

+381 (0) 38 600 108
info(at)fes-kosovo.org


 • Behrami, Majlinda; Pacolli, Fitim; Ramqaj, Florent

  Why is early education the solution?

  Shkarko publikimin

 • Behrami, Majlinda; Pacolli, Fitim; Ramqaj, Florent

  Pse edukimi i hershëm është zgjidhja?

  Shkarko publikimin

 • Muharremi, Robert

  Vote of no-confidence and the formation of a new government in Kosovo-Challenges and way out for a functional parliamentary democracy

  Shkarko publikimin

Kthehu në fillim